Daten via internet

Wil je graag daten via internet, maar ben je benieuwd wat daarbij komt kijken? In principe doorloop je 3 verschillende stappen, om in contact te komen met leuke singles. We zetten ze voor je op een rij, zodat je weet wat je kunt verwachten.
Daten via internet

Maak een profiel aan

Het daten via internet begint in ieder geval met het aanmaken van je eigen profiel. Door je te registreren zorg je ervoor dat je jezelf online kunt presenteren. Kies een (fictieve) naam en geef aan hoe oud je bent, hoe je er ongeveer uitziet en wat je hobby’s zijn. Zorg voor een aantrekkelijke beschrijving, waarin je zoveel mogelijk actief schrijft. Plaats bovendien een goede foto, waarmee je direct kunt uitstralen wie je bent. Ben je heel actief, serieus of een grote flapuit? Laat met je foto zien hoe je in elkaar zit, zodat het daten via internet zo succesvol mogelijk zal zijn.

Zoek leuke vrijgezellen

Vervolgens kun je binnen het daten via internet op zoek gaan naar de leuke vrijgezellen die er beschikbaar zijn. Blader door het aanbod en bekijk de foto’s, of maak gebruik van de zoekfunctie om heel specifiek op zoek te gaan. Zoek je een leuke blonde meid van 20 – 23 jaar met een slank postuur, of aan de andere kant juist een sterke man van 25 – 27 met donker haar en een voorliefde voor snelle auto’s? Geef aan waar je naar zoekt, zodat je van start kunt gaan met het daten via internet.

Online contact en afspreken

Het echte daten via internet begint op het moment dat je een leuke vrijgezel gevonden hebt. Spreek de single op een actieve manier aan en probeer een gesprek op gang te krijgen. Je zal merken dat dit met de ene single gemakkelijker gaat dan met de andere. Zodra er sprake is van een klik kunnen jullie vaker contact met elkaar hebben. Spreek niet direct af voor een echte date, maar wees bereid de stap te zetten op het moment dat je het daten via internet wilt gebruiken om uiteindelijk toe te werken naar een echte relatie.