Vrijgezel uitjes

Ben je op zoek naar leuke vrijgezel uitjes, om je beste vriend of vriendin nog een keer enorm in de maling te nemen, of samen te genieten van een bijzondere dag die jullie terug doet denken aan die onbezorgde tijd van jaren geleden?

Vrijgezel uitjes met een acteur

Kies bijvoorbeeld voor een van de vrijgezel uitjes met een acteur, waarmee je je beste vriend of vriendin enorm voor de gek kunt houden. Lok hem of haar bijvoorbeeld naar een café, om daar gewoon even wat te gaan drinken. Vervolgens komt er een mannelijke of vrouwelijke actrice bijzitten, die je vriend of vriendin in de verleiding brengt om samen wat tijd door te brengen. Houd hij of zij rekening met de boze ex-partner van de actrice die elk moment voor de deur kan staan? Zorg voor een geweldige Bananasplit ervaring tijdens de vrijgezel uitjes, waarmee je je vriend of vriendin even lekker beet kunt nemen.

Actieve vrijgezel uitjes

Je kunt er aan de andere kant natuurlijk ook voor kiezen om de vrijgezel uitjes meer actief in te steken. Ga bijvoorbeeld quad rijden, bonbons maken of kies ervoor om een workshop te plannen. Hebben jullie altijd al eens een speciale dans willen leren, of vinden jullie het leuk om elkaars kracht te meten? Zorg voor een actieve insteek tijdens de vrijgezel uitjes, om op een leuke manier met elkaar aan de slag te gaan en nog eens te genieten van de tijd zoals jullie jaren samen zijn geweest.

Spannende vrijgezel uitjes

Ten derde kun je natuurlijk kiezen voor de spannende vrijgezel uitjes. Huur een mannelijke stripper in voor je beste vriendin, of zorg er voor je vriend voor dat hij zich nog een keer mag vergapen aan een mooie dame die voor hem uit de kleren gaat. Verras je vriend of vriendin met het spannende element, of bouw hier juist heel de dag naartoe en zorg op die manier voor een bijzondere climax. Je kunt de vrijgezel uitjes vormgeven op de manier die je wilt, bijvoorbeeld door uit te gaan van de manier waarop je vriend of vriendin hier tot nu toe altijd over gesproken heeft.