Vrijgezellenfeest

Wil je binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren, bijvoorbeeld voor je beste vriend of vriendin? Houd er rekening mee dat de feesten er voor mannen en vrouwen over het algemeen heel verschillend uitzien. De kosten kunnen aardig oplopen, maar die kun je verdelen over de deelnemers.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen is het heel leuk om creatief aan de slag te gaan, bijvoorbeeld door bonbons of kaas te gaan maken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld surfen over het strand, of samen bourgondisch gaan genieten. Houden jullie van dansen? Kies dan eens voor Burlesque, of ga aan de andere kant juist voor een High Tea op het strand of op een boot. De verschillende vrijgezellenfeesten voor vrouwen zijn er in ieder geval altijd op gericht om lekker met de meiden bij elkaar te zijn, nu het nog kan voordat een van jullie definitief het huwelijksbootje instapt.

Vrijgezellenfeest voor mannen

Het vrijgezellenfeest voor mannen kent aan de andere kant vaak een wat andere insteek. Zorg voor een whisky clinic om de echte mannen te leren kennen, of gebruik een poker workshop om elkaar eens goed uit de kunnen dagen. Wat dacht je van bijvoorbeeld quad rijden of dakar rijden, zodat jullie snelheid en stoere wagens met elkaar kunnen combineren? Tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen is het hartstikke leuk om jullie nog eens als een stel jonge vrienden te gedragen, gewoon om terug te denken aan die onbezorgde tijd (zonder de vrouwen).

Vrijgezellenfeest kosten

Een vrijgezellenfeest is niet goedkoop, de kosten lopen gemakkelijk op van €50 – €150 per persoon. Houd er rekening mee dat je hiervoor een gehele dag bezig bent, inclusief het eten. Je houdt de aanstaande bruidegom natuurlijk vrij van kosten, maar verder kun je het bedrag verdelen onder de verschillende deelnemers. Breng elkaar vooraf op de hoogte van het budget dat jullie beschikbaar hebben, om vervolgens een heerlijk vrijgezellenfeest tegemoet te kunnen zien en samen toe te werken naar de mooiste dat uit het leven van jullie beste vriend of vriendin.