Hoe spreek je leuke singles aan?

Hoe spreek je leuke singles aan? Heb je een leuke single op een datingsite gevonden en wil je als vrijgezel wel in contact komen? Hoe pak je dit aan, wat zeg je om bij de ander in de smaak te vallen? Vermijd in ieder geval de bekende openingszinnen en gebruik aan de andere kant juist humor en de informatie uit zijn of haar profiel.

Gebruik humor

Je kunt leuke singles aanspreken door gebruik te maken van je humor. Heb je onlangs wat leuks meegemaakt dat van toepassing is op zijn of haar profiel, of weet je nog hoe je vroeger dacht over online dating? Gebruik wat humor om het spreekwoordelijke ijs te breken. Pas hierbij echter op dat je het niet hebt over dingen die de ander totaal niet aangaan, bijvoorbeeld omdat je hiervoor kennis van jou en je vriendenkring nodig hebt. Spreek ook niet alleen maar over jezelf en kraak de ander in ieder geval nooit af. Het is al spannend genoeg om aan online dating te doen, dus wees in je opening altijd positief.

Ga in op zijn of haar profiel

Ga bij het aanspreken van leuke singles bij voorkeur in op het profiel van de ander. Probeer uiterlijke kenmerken bij vrouwen te vermijden, bij mannen scoor je daar al veel beter mee. Ga in plaats daarvan in op een opleiding, een omgeving waarin hij of zij woont of wellicht hobby’s en interesses die de ander heeft. Laat merken dat je oprecht interesse hebt. Weet je dit te combineren met humor? Dan kun je er zeker van zijn dat de opening geslaagd zal zijn.

Vermijd klassieke openingszinnen

Vermijd bij de opening met een leuke single in ieder geval de bekende openingszinnen. Deze zijn dodelijk, zeker wanneer je er online mee begint. Wees origineel en probeer eventueel wat openingen uit op een van je vrienden. Wil je je vrienden liever niet vertellen over het online daten? Kies dan singles waar je eigenlijk geen interesse in hebt. Je kunt je openingen dan oefenen, om er bij die ene leuke single zeker van te zijn dat je het op de juiste manier aanpakt en je geen misser maakt.