Handige tips voor een goed datingprofiel

Handige tips voor een goed datingprofiel. Wij geven u graag handige tips voor een goed datingprofiel. Ben je sinds kort weer vrijgezel en wil je zo snel mogelijk leuke singles gaan ontmoeten, of ze in ieder geval online spreken? Zorg dan voor een goed datingprofiel, zodat de leuke mannen of vrouwen contact met je op zullen nemen.

Opvallende foto van jezelf

Het is binnen een goed datingprofiel in ieder geval van belang om een aantrekkelijke foto te plaatsen. Ga bij jezelf na welke foto’s je over het algemeen het eerst aanklikt bij anderen en zorg ervoor dat je zelf net zo’n foto plaatst. Ben je van jezelf wat verlegen, of aan de andere kant juist heel actief? Laat dit blijken uit de profielfoto die je plaatst. Vraag ook anderen eens wat je uitstraalt met de foto op je profiel, om na te gaan of dit je inderdaad zal helpen tijdens het online daten.

Voldoende informatie delen

Het is binnen een datingprofiel vervolgens van belang om voldoende informatie te delen. Veel vrijgezellen zoeken bijvoorbeeld iemand die wel of niet rookt, een bepaald opleidingsniveau heeft of interesses met hen deelt. Door voldoende informatie te delen zorg je ervoor dat je in de zoekresultaten naar voren zal komen. Je kunt immers niet verwachten dat de andere singles alle profielen door gaan bladeren, om uiteindelijk ook bij jou uit te komen. Des te meer informatie je deelt in je profiel, des te beter je gevonden wordt. Dat neemt niet weg dat je best wat informatie achter kunt houden, bijvoorbeeld om dit later pas te delen tijdens een eerste gesprek.

Actieve beschrijving in je datingprofiel

Zorg tenslotte voor een actieve beschrijving in je datingprofiel. Dit is het minst gemakkelijk, maar levert je het meeste resultaat op. Schrijf de tekst in ieder geval zelf, omdat daar al direct uit blijkt hoe je in elkaar zit. Probeer een stukje over jezelf te schrijven, zoals je dat zou vertellen tijdens een eerste date met een leuke man of vrouw. Des te actiever en spontaner je dit doet, des te groter de kans is dat een leuke single op basis van je datingprofiel contact met je op zal nemen.